Aineistokurssi

245,00  sis alv 24%

Aineistokurssi on mahdollista aloittaa jo nyt!

Viime vuosina pääsykokeessa on painotettu huomattavasti aikaisempaa enemmän aineistotehtäviä. Aineistokurssin tarkoituksena on mahdollistaa hakijalle valmistautuminen aineistotehtäviin jo hyvissä ajoin ennen varsinaisen kurssikevään alkamista ja toimia lisätukena Legiksen kurssien vastaustekniikkaopetuksen aineistotehtäväosuuteen.

Kurssi koostuu video-opetuksesta ja yhteensä 24 aineistomuotoisesta harjoitustehtävästä. Suosittelemme kurssia kaikille, jotka kokevat tarvitsevansa pääsykokeen aineistotehtäviin erityisen paljon apua. Kurssi sopii erinomaisesti myös ensimmäistä kertaa hakeville.
Aineistokurssin videot ja materiaali sisältyvät valmiiksi Primus Inclusive Lähi– ja Primus Inclusive Etä -kursseihin. Aineistokurssi on yhdistettävissä muihin Legiksen kursseihin alennettuun hintaan.

Kurssin osallistujamäärää ei ole rajoitettu.

Ajankohta ja laajuus

Aineistokurssin videot ja tehtävät julkaistaan ennen Legiksen muiden kurssien opetuksen alkua. Ensimmäiset videot (7 ot) ja tehtävät (12 tehtävää) ovat käytettävissä heti ja loput videot (7 ot) ja tehtävät (12 tehtävää) julkaistaan helmikuun aikana. Videot ovat katsottavissa juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Katselukertoja ei ole rajoitettu.

Kurssi sisältää vähintään 14 oppitunnin mittaisen video-opetuksen, joka koostuu yleisestä aineistotehtävien vastaustekniikkaopetuksesta (noin 1 ot) sekä kurssiin kuuluvien aineistotehtävien läpikäymisestä (noin 13 ot). (7 ot vuoden 2020 kurssilta ja 7 ot kokonaan uusina) Yhden oppitunnin kesto on 45 minuuttia.

Kurssiin sisältyy opetusvideon lisäksi 24 aineistotehtävää. (12 tehtävää vuoden 2020 kurssilta ja 12 kokonaan uutta tehtävää)

Huomioithan, että Aineistokurssi sisältää vuoden 2020 järjestetyn Aineisto Etä-kurssin videot ja materiaalit kokonaisuudessaan. Aineistokurssille tuotetaan kuitenkin vastaava määrä uutta materiaalia. Uusi materiaali julkaistaan helmikuussa 2021.

Ostettuasi kurssin saat sähköpostiisi automaattisen tervetuloviestin. Lue viesti tarkasti, sillä se sisältää tärkeitä tietoja kurssistasi.

Sisältö

  • Aineistokurssin videot (2 x 7 ot, studiossa kuvattu)
  • 12 + 12 Legiksen opettajien tuottamaa aineistotehtävää mallivastauksineen
  • Kurssiin ei sisälly pääsykoekirjojen opetusta

Hinta