Aineisto Plus -kurssi

245,00  sis alv 24%

Pääsykokeessa on painotettu aiempaa enemmän aineistotehtäviä, joiden vaikeustaso on vaihdellut helpoista erittäin vaikeisiin. Kokeen aineistot ja kysymystyypit ovat myös vaihdelleet vuosittain ja niiden vastaaminen on vaatinut erityisiä huomioita. Aineistotehtävä on voinut olla luonteeltaan monivalintatehtävä tai esimerkiksi aineistoon perustuva perinteinen oikeustapaus.

Aineisto Plus -kurssin tarkoituksena on mahdollistaa hakijalle valmistautuminen aineistotehtäviin jo hyvissä ajoin ennen varsinaisen kurssikevään alkamista.

Kurssi sopii erityisesti niille, jotka kokevat aineistotehtävät haastaviksi ja haluavat niihin lisäharjoittelua. Kurssi sopii erinomaisesti myös ensimmäistä kertaa hakeville. Aineisto Plus -kurssin tehtävät ja videot julkaistaan hyvissä ajoin ennen pääsykoekirjojen julkaisua.

Aineisto Plus -kurssin ensimmäinen osa sisältää 7 oppituntia video-opetusta ja 6 kokonaan uutta aineistotehtävää. Video-opetuksessa käydään läpi aineistotehtävien perusteet ja harjoitellaan opettajien opastuksella perustason aineistotehtäviä
Aineisto Plus -kurssin toinen osa sisältää 10 kokonaan uutta lisäaineistotehtävää, jotka ovat vaativampia, sekä 5 oppituntia video-opetusta, jossa tehtävät käydään läpi opettajien johdolla.

Aineisto Plus -kurssi sisältyy kokonaisuudessaan Primus Inclusive Lähi– ja Primus Inclusive Etä -kursseihin.

Aineisto Plus -kurssin ensimmäinen osa sisältyy Primus Lähi, Primus Etä, Forte Lähi ja Forte Etä -kursseihin. Näihin kursseihin voi yhdistää Aineisto Plus -kurssin toisen osan alennettuun hintaan (95 €).

Kurssin osallistujamäärää ei ole rajoitettu.

Ajankohta ja laajuus

Aineisto Plus-kurssin videot ja tehtävät julkaistaan viimeistään helmikuussa. Videot ovat katsottavissa juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Katselukertoja ei ole rajoitettu.

Kurssi sisältää yhteensä 16 aineistotehtävää ja 12 oppituntia video-opetusta. Yhden oppitunnin kesto on 45 minuuttia.

Sisältö

  • 1. osa: 6 aineistotehtävää mallivastauksineen ja noin 7 ot opetusvideoita (kuvattu studiossa)
  • 2. osa: 10 lisäaineistotehtävää ja noin 5 ot opetusvideoita (kuvattu studiossa)
  • Kurssiin ei sisälly pääsykoekirjojen opetusta

Hinta

  • 245 €
  • 2. osa 95 € yhdistettynä Legiksen toiseen etä- tai lähikurssiin (kaikki Legiksen kurssit paitsi Kertausvideot sisältävät vähintään 1. osan)
  • Sisältyy kokonaisuudessaan Primus Inclusive Lähi ja Primus Inclusive Etä -kurssien hintaan