Elina Järvinen, OTM (varatoimitusjohtaja)

Elina Järvinen työskentelee Legiksen varatoimitusjohtajana ja vastaa kurssien käytännön järjestelyistä. Elinan puoleen voi kääntyä missä tahansa asiassa.

s-posti: elina@legisvalmennus.fi

Lue lisää ›

Setareh Ben Saed, oik.yo (tiiminvetäjä)

Setareh Ben Saed on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla maaliskuusta 2022 lähtien. Hän opiskelee kolmatta vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Lue lisää ›

Veera Hyttinen, ON (tiiminvetäjä)

Veera Hyttinen on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla maaliskuusta 2021 lähtien. Hän opiskelee neljättä vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Lue lisää ›

Mikael Sillanpää, ON, (tiiminvetäjä)

Mikael on aloittanut Legiksellä tiiminvetäjänä lokakuussa 2023. Hän opiskelee kolmatta vuotta Lapin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Lue lisää ›

Sami Bärlund, oik.yo (kurssivalmentaja)

Sami Bärlund on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla lokakuusta 2023 lähtien. Hän opiskelee ensimmäistä vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Lue lisää ›

Samu Happonen, oik.yo (kurssivalmentaja)

Samu Happonen on työskennellyt Legiksen kurssivalmentajana lokakuusta 2023 lähtien. Hän opiskelee ensimmäistä vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Lue lisää ›

Martta Nikkari, oik.yo (kurssivalmentaja)

Martta on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla lokakuusta 2023 lähtien. Hän opiskelee kolmatta vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa Vaasan yksikössä.

Lue lisää ›

Rufus Rusanen, oik.yo (kurssivalmentaja)

Rufus liittyi osaksi Legiksen tiimiä lokakuussa 2023. Hän opiskelee ensimmäistä vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Lue lisää ›

Emmi-Lotta Sarikka, oik.yo (kurssivalmentaja)

Emmi-Lotta on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla lokakuusta 2023 lähtien. Hän opiskelee toista vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Lue lisää ›

Henri Susi, oik.yo (kurssivalmentaja)

Henri Susi on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla lokakuusta 2023 lähtien. Hän opiskelee toista vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Lue lisää ›