Lauri Koskenniemi, OTM (varatoimitusjohtaja)

Lauri on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2016. Hän työskentelee Legiksen varatoimitusjohtajana ja vastaa kurssien käytännön järjestelyistä. Laurin puoleen voi kääntyä missä tahansa asiassa.

s-posti: lauri@legisvalmennus.fi

Lue lisää ›

Erkko Meri, OTM (neuvonantaja)

Erkko Merellä on 5 vuoden kokemus valmennuskurssien organisoinnista Helsingissä ja Tampereella. Vuosina 2013–2014 hän oli päävastuussa 15 kurssin järjestämisestä Helsingin yliopiston oikeustieteellisen valintakokeeseen. Vuonna 2015 Erkko toimi neuvonantajana valmennuskurssien kehitystyössä. Erkolla on laadukkaiden valmennuskurssien organisoinnista selkeä näkemys, joka perustuu useiden vuosien kokemukseen työskentelystä yli 2 000 asiakkaan ja lähes 200 työntekijän kanssa.

s-posti: erkko@legisvalmennus.fi

Lue lisää ›

Elina Ranne, oik. yo (kurssivalmentaja)

Elina Ranne opiskelee kolmatta vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Hän työskentelee kurssivalmentajana ja auttaa opettajia kurssien käytännön järjestelyissä.

Lue lisää ›

Pauli Takki, oik. yo (kurssivalmentaja)

Pauli Takki opiskelee kolmatta vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Hän työskentelee kurssivalmentajana ja auttaa opettajia kurssien käytännön järjestelyissä.

Lue lisää ›

Janika Fräntilä, oik. yo (kurssivalmentaja)

Janika Fräntilä opiskelee neljättä vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Hän työskentelee kurssivalmentajana ja auttaa opettajia kurssien käytännön järjestelyissä.

Lue lisää ›

Vera Lammi, oik. yo (kurssivalmentaja)

Vera Lammi on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla maaliskuusta 2021 lähtien. Kurssivalmentajana hänen tehtäviinsä kuuluu asiakaspalvelu, harjoituskokeiden tarkistaminen, opettajien avustaminen sekä muut tukitoimet.

Lue lisää ›

Veera Hyttinen, oik. yo (kurssivalmentaja)

Veera Hyttinen on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla maaliskuusta 2021 lähtien. Hän opiskelee ensimmäistä vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Lue lisää ›

Anni Haikarainen, oik. yo (kurssivalmentaja)

Anni Haikarainen on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla maaliskuusta 2021 lähtien. Kurssivalmentajana hänen tehtäviinsä kuuluu asiakaspalvelu, harjoituskokeiden tarkastaminen, opettajien avustaminen sekä muut tukitoimet.

Lue lisää ›

Elle Mattinen, oik. yo (kurssivalmentaja)

Elle Mattinen on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla maaliskuusta 2021 lähtien. Kurssivalmentajana hänen tehtäviinsä kuuluu asiakaspalvelu, harjoituskokeiden tarkistaminen, opettajien avustaminen sekä muut tukitoimet.

Lue lisää ›

Kia Rajala,

Kia Rajala on Legis-valmennuskurssin uusi vahvistus. Kurssivalmentajana hänen tehtäviinsä kuuluvat asiakaspalvelu, harjoituskokeiden tarkistaminen, opettajien avustaminen sekä muut tukitoimet.

Lue lisää ›

Lauri Parvela,

Lauri Parvela on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla maaliskuusta 2020 lähtien. Kurssivalmentajana hänen tehtäviinsä kuuluu asiakaspalvelu, harjoituskokeiden tarkistaminen, opettajien avustaminen sekä muut tukitoimet.

Lue lisää ›