Lauri Koskenniemi, OTM (varatoimitusjohtaja)

Lauri on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2016. Hän työskentelee Legiksen varatoimitusjohtajana ja vastaa kurssien käytännön järjestelyistä. Laurin puoleen voi kääntyä missä tahansa asiassa.

s-posti: lauri@legisvalmennus.fi

Lue lisää ›

Erkko Meri, OTM (neuvonantaja)

Erkko Merellä on 5 vuoden kokemus valmennuskurssien organisoinnista Helsingissä ja Tampereella. Vuosina 2013–2014 hän oli päävastuussa 15 kurssin järjestämisestä Helsingin yliopiston oikeustieteellisen valintakokeeseen. Vuonna 2015 Erkko toimi neuvonantajana valmennuskurssien kehitystyössä. Erkolla on laadukkaiden valmennuskurssien organisoinnista selkeä näkemys, joka perustuu useiden vuosien kokemukseen työskentelystä yli 2 000 asiakkaan ja lähes 200 työntekijän kanssa.

s-posti: erkko@legisvalmennus.fi

Lue lisää ›

Janika Fräntilä, oik. yo (kurssivalmentaja)

Janika Fräntilä opiskelee neljättä vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Hän työskentelee kurssivalmentajana ja auttaa opettajia kurssien käytännön järjestelyissä.

Lue lisää ›

Christine Inkinen, oik. yo (kurssivalmentaja)

Christine Inkinen opiskelee viidettä vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Hän työskentelee kurssivalmentajana ja auttaa opettajia kurssien käytännön järjestelyissä.

Lue lisää ›

Ella Kainulainen, oik. yo (kurssivalmentaja)

Ella Kainulainen opiskelee kolmatta vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Hän työskentelee kurssivalmentajana ja avustaa opettajia kurssien käytännön järjestelyissä.

Lue lisää ›

Iina Laak, ON (kurssivalmentaja)

Iina Laak opiskelee kuudetta vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Hän työskentelee kurssivalmentajana ja auttaa opettajia käytännön järjestelyissä.

Lue lisää ›

Elina Ranne, oik. yo (kurssivalmentaja)

Elina Ranne opiskelee toista vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Hän työskentelee kurssivalmentajana ja auttaa opettajia kurssien käytännön järjestelyissä.

Lue lisää ›

Pauli Takki, oik. yo (kurssivalmentaja)

Pauli Takki opiskelee toista vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Hän työskentelee kurssivalmentajana ja auttaa opettajia kurssien käytännön järjestelyissä.

Lue lisää ›