Haluatko valmistautua jo pääsykokeeseen? Käy katsomassa Legiksen ilmainen oikeustieteen johdantokurssi!

Kirjaopettajat

Ilkka Lahti, OTK/OTM

Ilkka Lahti on opettanut valmennuskursseilla yli 25 vuotta – lähes kaikkia oikeudenaloja. Hän on pidetty ja tunnettu valmennuskurssiopettaja sekä Helsingissä että Turussa. Ilkka on valmentanut suurinta osaa Helsingin yliopiston nykyisistä opiskelijoista. Ilkka todellakin tietää, mistä puhuu, ja hänen persoonallinen opetustyylinsä kerää laajasti kehuja.

s-posti: ilkka@legisvalmennus.fi

Lue lisää ›

Alexander Bützow, OTM

Alexander Bützowilla on yli 10 vuoden kokemus hakijoiden valmentamisesta oikeustieteellisen tiedekunnan pääsykokeeseen. Alex on erittäin pidetty opettaja hakijoiden parissa, erityisesti tuottamiensa opetusmateriaalien ja selkeän opetustapansa vuoksi. Vuosien varrella hän on valmentanut satoja oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoita.

s-posti: alex@legisvalmennus.fi

Lue lisää ›

Henri Heikkonen, OTM (toimitusjohtaja)

Henri Heikkosella on 10 vuoden kokemus hakijoiden valmentamisesta oikeustieteellisen valintakokeisiin. Hän on opettanut pääasiassa yksityisoikeutta. Henkka on tunnettu kurssilaisten keskuudessa huikeana motivaattorina ja tsempparina. Hän on saanut erityisen hyvää palautetta myös kirjojen vaikeimpien asioiden perusteellisesta avaamisesta. Henkka puhuu myös sujuvaa tamperetta ja on erittäin pidetty opettaja kurssilaisten keskuudessa.

s-posti: henkka@legisvalmennus.fi

Lue lisää ›

Muut opettajat

Pauli Takki, ON (opiskelu- ja vastaustekniikkaopettaja)

Pauli on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla kurssivalmentajana vuodesta 2019 lähtien. Pauli viimeistelee maisteriopintojaan Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Pauli opettaa Legiksellä luku- ja vastaustekniikkaa.

Lue lisää ›

Lauri Parvela, OTM (opiskelu- ja vastaustekniikkaopettaja)

Lauri on työskennellyt Legiksellä vuodesta 2020 lähtien. Lauri opettaa Legiksellä luku- ja vastaustekniikkaa sekä laatii harjoitustehtäviä.

Lue lisää ›

Muu henkilökunta

Elina Järvinen, OTM (varatoimitusjohtaja)

Elina Järvinen työskentelee Legiksen varatoimitusjohtajana ja vastaa kurssien käytännön järjestelyistä. Elinan puoleen voi kääntyä missä tahansa asiassa.

s-posti: elina@legisvalmennus.fi

Lue lisää ›

Setareh Ben Saed, oik.yo (tiiminvetäjä)

Setareh Ben Saed on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla maaliskuusta 2022 lähtien. Hän opiskelee kolmatta vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Lue lisää ›

Veera Hyttinen, ON (tiiminvetäjä)

Veera Hyttinen on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla maaliskuusta 2021 lähtien. Hän opiskelee neljättä vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Lue lisää ›

Mikael Sillanpää, ON, (tiiminvetäjä)

Mikael on aloittanut Legiksellä tiiminvetäjänä lokakuussa 2023. Hän opiskelee kolmatta vuotta Lapin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Lue lisää ›

Sami Bärlund, oik.yo (kurssivalmentaja)

Sami Bärlund on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla lokakuusta 2023 lähtien. Hän opiskelee ensimmäistä vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Lue lisää ›

Samu Happonen, oik.yo (kurssivalmentaja)

Samu Happonen on työskennellyt Legiksen kurssivalmentajana lokakuusta 2023 lähtien. Hän opiskelee ensimmäistä vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Lue lisää ›

Martta Nikkari, oik.yo (kurssivalmentaja)

Martta on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla lokakuusta 2023 lähtien. Hän opiskelee kolmatta vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa Vaasan yksikössä.

Lue lisää ›

Rufus Rusanen, oik.yo (kurssivalmentaja)

Rufus liittyi osaksi Legiksen tiimiä lokakuussa 2023. Hän opiskelee ensimmäistä vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Lue lisää ›

Emmi-Lotta Sarikka, oik.yo (kurssivalmentaja)

Emmi-Lotta on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla lokakuusta 2023 lähtien. Hän opiskelee toista vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Lue lisää ›

Henri Susi, oik.yo (kurssivalmentaja)

Henri Susi on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla lokakuusta 2023 lähtien. Hän opiskelee toista vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Lue lisää ›