Haluatko valmistautua jo pääsykokeeseen? Käy katsomassa Legiksen ilmainen oikeustieteen johdantokurssi!

Opettajat

Ilkka Lahti, OTK

Ilkka Lahti on opettanut valmennuskursseilla yli 20 vuotta – lähes kaikkia oikeudenaloja. Hän on pidetty ja tunnettu valmennuskurssiopettaja sekä Helsingissä että Turussa. Ilkka on valmentanut suurinta osaa Helsingin yliopiston nykyisistä opiskelijoista. Ilkka todellakin tietää, mistä puhuu, ja hänen persoonallinen opetustyylinsä kerää laajasti kehuja.

s-posti: ilkka@legisvalmennus.fi

Lue lisää ›

Alexander Bützow, OTM

Alexander Bützowilla on 10 vuoden kokemus hakijoiden valmentamisesta oikeustieteellisen tiedekunnan pääsykokeeseen. Alex on erittäin pidetty opettaja hakijoiden parissa, erityisesti tuottamiensa opetusmateriaalien ja selkeän opetustapansa vuoksi. Vuosien varrella hän on valmentanut satoja oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoita.

s-posti: alex@legisvalmennus.fi

Lue lisää ›

Henri Heikkonen, OTM (toimitusjohtaja)

Henri Heikkosella on 7 vuoden kokemus hakijoiden valmentamisesta oikeustieteellisen valintakokeisiin. Hän on opettanut pääasiassa yksityisoikeutta. Henkka on tunnettu kurssilaisten keskuudessa huikeana motivaattorina ja tsempparina. Hän on saanut erityisen hyvää palautetta myös kirjojen vaikeimpien asioiden perusteellisesta avaamisesta. Henkka puhuu myös sujuvaa tamperetta ja on erittäin pidetty opettaja kurssilaisten keskuudessa.

s-posti: henkka@legisvalmennus.fi

Lue lisää ›

Muu henkilökunta

Lauri Koskenniemi, OTM (varatoimitusjohtaja)

Lauri on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2016. Hän työskentelee Legiksen varatoimitusjohtajana ja vastaa kurssien käytännön järjestelyistä. Laurin puoleen voi kääntyä missä tahansa asiassa.

s-posti: lauri@legisvalmennus.fi

Lue lisää ›

Erkko Meri, OTM (neuvonantaja)

Erkko Merellä on 5 vuoden kokemus valmennuskurssien organisoinnista Helsingissä ja Tampereella. Vuosina 2013–2014 hän oli päävastuussa 15 kurssin järjestämisestä Helsingin yliopiston oikeustieteellisen valintakokeeseen. Vuonna 2015 Erkko toimi neuvonantajana valmennuskurssien kehitystyössä. Erkolla on laadukkaiden valmennuskurssien organisoinnista selkeä näkemys, joka perustuu useiden vuosien kokemukseen työskentelystä yli 2 000 asiakkaan ja lähes 200 työntekijän kanssa.

s-posti: erkko@legisvalmennus.fi

Lue lisää ›

Janika Fräntilä, oik. yo (kurssivalmentaja)

Janika Fräntilä opiskelee neljättä vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Hän työskentelee kurssivalmentajana ja auttaa opettajia kurssien käytännön järjestelyissä.

Lue lisää ›

Christine Inkinen, oik. yo (kurssivalmentaja)

Christine Inkinen opiskelee viidettä vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Hän työskentelee kurssivalmentajana ja auttaa opettajia kurssien käytännön järjestelyissä.

Lue lisää ›

Ella Kainulainen, oik. yo (kurssivalmentaja)

Ella Kainulainen opiskelee kolmatta vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Hän työskentelee kurssivalmentajana ja avustaa opettajia kurssien käytännön järjestelyissä.

Lue lisää ›

Iina Laak, ON (kurssivalmentaja)

Iina Laak opiskelee kuudetta vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Hän työskentelee kurssivalmentajana ja auttaa opettajia käytännön järjestelyissä.

Lue lisää ›

Elina Ranne, oik. yo (kurssivalmentaja)

Elina Ranne opiskelee toista vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Hän työskentelee kurssivalmentajana ja auttaa opettajia kurssien käytännön järjestelyissä.

Lue lisää ›

Pauli Takki, oik. yo (kurssivalmentaja)

Pauli Takki opiskelee toista vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Hän työskentelee kurssivalmentajana ja auttaa opettajia kurssien käytännön järjestelyissä.

Lue lisää ›