Haluatko valmistautua jo pääsykokeeseen? Käy katsomassa Legiksen ilmainen oikeustieteen johdantokurssi!

Opettajat

Ilkka Lahti, OTK/OTM

Ilkka Lahti on opettanut valmennuskursseilla yli 25 vuotta – lähes kaikkia oikeudenaloja. Hän on pidetty ja tunnettu valmennuskurssiopettaja sekä Helsingissä että Turussa. Ilkka on valmentanut suurinta osaa Helsingin yliopiston nykyisistä opiskelijoista. Ilkka todellakin tietää, mistä puhuu, ja hänen persoonallinen opetustyylinsä kerää laajasti kehuja.

s-posti: ilkka@legisvalmennus.fi

Lue lisää ›

Alexander Bützow, OTM

Alexander Bützowilla on yli 10 vuoden kokemus hakijoiden valmentamisesta oikeustieteellisen tiedekunnan pääsykokeeseen. Alex on erittäin pidetty opettaja hakijoiden parissa, erityisesti tuottamiensa opetusmateriaalien ja selkeän opetustapansa vuoksi. Vuosien varrella hän on valmentanut satoja oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoita.

s-posti: alex@legisvalmennus.fi

Lue lisää ›

Henri Heikkonen, OTM (toimitusjohtaja)

Henri Heikkosella on 9 vuoden kokemus hakijoiden valmentamisesta oikeustieteellisen valintakokeisiin. Hän on opettanut pääasiassa yksityisoikeutta. Henkka on tunnettu kurssilaisten keskuudessa huikeana motivaattorina ja tsempparina. Hän on saanut erityisen hyvää palautetta myös kirjojen vaikeimpien asioiden perusteellisesta avaamisesta. Henkka puhuu myös sujuvaa tamperetta ja on erittäin pidetty opettaja kurssilaisten keskuudessa.

Lue lisää ›

Muu henkilökunta

Elina Järvinen, ON (varatoimitusjohtaja)

Elina Järvinen on viittä vaille valmis juristi Helsingin yliopiston oikeustieteellisestä tiedekunnasta. Hän työskentelee Legiksen varatoimitusjohtajana ja vastaa kurssien käytännön järjestelyistä. Elinan puoleen voi kääntyä missä tahansa asiassa.

Lue lisää ›

Vera Lammi, oik. yo (kurssivalmentaja)

Vera Lammi on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla maaliskuusta 2021 lähtien. Kurssivalmentajana hänen tehtäviinsä kuuluu asiakaspalvelu, harjoituskokeiden tarkistaminen, opettajien avustaminen sekä muut tukitoimet.

Lue lisää ›

Veera Hyttinen, oik. yo (kurssivalmentaja)

Veera Hyttinen on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla maaliskuusta 2021 lähtien. Hän opiskelee kolmatta vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa.

Lue lisää ›

Elle Mattinen, oik. yo (kurssivalmentaja)

Elle Mattinen on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla maaliskuusta 2021 lähtien. Kurssivalmentajana hänen tehtäviinsä kuuluu asiakaspalvelu, harjoituskokeiden tarkistaminen, opettajien avustaminen sekä muut tukitoimet.

Lue lisää ›

Oona Enqvist, oik. yo (kurssivalmentaja)

Oona on toisen vuoden opiskelija Helsingin oikiksessa ja aloitti työt Legiksellä helmikuussa 2022. Kurssivalmentajana hänen työtehtäviinsä kuuluu asiakaspalvelu, harjoituskokeiden tarkistaminen, opettajien avustaminen sekä muut tukitoimet.

Lue lisää ›

Setareh Ben Saed, oik. yo (kurssivalmentaja)

Setareh Ben Saed on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla maaliskuusta 2022 lähtien. Kurssivalmentajana hänen tehtäviinsä kuuluu asiakaspalvelu, harjoituskokeiden tarkistaminen, opettajien avustaminen sekä muut tukitoimet. Setareh opiskelee oikeustieteellisessä toista vuotta.

Lue lisää ›

Elia Nissinen, oik. yo (kurssivalmentaja)

Elia Nissinen on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla maaliskuusta 2022. Kurssivalmentajana hänen tehtäviinsä kuuluu asiakaspalvelu, harjoituskokeiden tarkistaminen, opettajien avustaminen sekä muut tukitoimet.

Lue lisää ›

Lauri Parvela, OTM (kurssivalmentaja)

Lauri Parvela on työskennellyt Legiksen valmennuskursseilla maaliskuusta 2020 lähtien. Kurssivalmentajana hänen tehtäviinsä kuuluu asiakaspalvelu, harjoituskokeiden tarkistaminen, opettajien avustaminen sekä muut tukitoimet.

Lue lisää ›