Lähimyynti 4.12. klo 18:00 Sähkötalossa

Lähimyynti järjestetään keskiviikkona 4.12. klo 18:00 alkaen. Myyntipaikkana toimii Sähkötalon Aalto-auditorio, osoitteessa Runeberginkatu 1 A, 00100 Helsinki (sisäänkäynti Radisson SAS-hotellin Grill It!-ravintolaa vastapäätä).

Haluamme varmistaa, että pääset juuri sinulle sopivalle kurssille. Tämän johdosta järjestämme lähimyyntitilaisuuden, jossa koko henkilöstömme on paikalla vastaamassa mahdollisiin kysymyksiisi ja avustamassa sinua kurssivalinnan tekemisessä. Lähimyyntitilaisuudessa myydään Legiksen lähiopetuskursseja, eli Primus Inclusive-, Primus- ja Forte-kursseja.

Lähimyynti toteutetaan seuraavalla tavalla: saapuessasi ovesta sisään sinulle annetaan numeroitu ilmoittautumislomake. Sinulla on 30 minuuttia aikaa täyttää lomake rauhassa auditoriossa. Samalla voit kysellä Legiksen henkilökunnalta apua sen täyttämisessä ja kurssivalinnan tekemisessä. Saatuasi tiedot täytettyä palautat lomakkeen salin eteen. Lomakkeessa oleva numero takaa sen, että kurssipaikat määräytyvät saapumisjärjestyksen perusteella, ei lomakkeen palautushetken perusteella. Palauttaessasi ilmoittautumislomakkeen saat vahvistuslomakkeen, joka sisältää tarkempaa tietoa muun muassa kurssijärjestelyistä. Kurssilasku ja vahvistusviesti lähetetään sinulle sähköpostitse muutaman vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta. Voit maksaa kurssin yhdessä tai kahdessa erässä.

Mahdollisesti jäljelle jäävät lähikurssipaikat tulevat myyntiin keskiviikkona 5.12. Legiksen verkkokauppaan.

Verkkomyynnin alkaminen 5.12. klo 18:00

Legiksen verkkokauppa aukeaa torstaina 5.12. klo 18:00. Verkkokaupan tuotevalikoima koostuu Legiksen etäkursseista (Primus Inclusive Etä, Forte Etä ja Aineisto Etä) ja lähimyyntitilaisuuden jäljelle jääneistä lähiopetuspaikoista.
Verkkokauppaan pääset osoitteesta www.legisvalmennus.fi/kurssit.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää Legiksen lähi- tai verkkomyynnistä tai kurssivalikoimaan liittyen, ota rohkeasti yhteyttä!

Puhelinnumero: +358 44 750 7278 (arkisin 9–16), klo 16 jälkeen voit soittaa suoraan opettajille (opettajien yhteystiedot löydät Legiksen verkkosivuilta osoitteesta www.legisvalmennus.fi/yhteystiedot).
Sähköposti: info@legisvalmennus.fi
Facebook: www.facebook.com/LegisValmennus