Aineisto Etä

175,00  sis alv 24%

Kurssin aloitusajankohta
Nyt käynnissä.

Aineisto Etä soveltuu henkilölle, joka tarvitsee lisävalmennusta valintakokeen aineistotehtävien harjoitteluun jo ennen valintakoekirjallisuuden ilmestymistä. Kurssi on lisätuki Legiksen muiden kurssien vastaustekniikkaopetuksessa käytävien aineistotehtävien ohelle. Kurssi koostuu video-opetuksesta ja 12 aineistomuotoisesta harjoitustehtävästä. Aineisto Etä -videot ja tehtävät julkaistaan ennen Legiksen muiden kurssien opetuksen alkua.

Aineisto Etä -kurssin videot ja materiaali sisältyvät valmiiksi Primus Inclusive ja Primus Inclusive Etä -kursseihin. Aineisto Etä -kurssi on yhdistettävissä muihin Legiksen kursseihin alennettuun hintaan.

Yhteishakuun siirtymisen jälkeen pääsykokeessa on painotettu huomattavasti aikaisempaa enemmän aineistotehtäviä. Aineisto Etä -kurssin tarkoituksena on mahdollistaa hakijalle valmistautuminen aineistotehtäviin jo hyvissä ajoin ennen varsinaisen kurssikevään alkamista ja toimia erityisenä lisätukena Legiksen kurssien vastaustekniikkaopetuksen aineistotehtäväosuuteen.

Suosittelemme kurssia kaikille, jotka kokevat tarvitsevansa pääsykokeen aineistotehtäviin erityisen paljon apua. Kurssi sopii erinomaisesti myös ensimmäistä kertaa hakeville.

HUOM: Aineisto Etä -kurssin materiaalit sisältyvät sellaisenaan Primus Inclusive ja Primus Inclusive Etä -kursseille.

Ajankohta ja laajuus

Kurssi sisältää vähintään 7 oppitunnin mittaisen video-opetuksen, joka koostuu yleisestä aineistotehtävien vastaustekniikkaopetuksesta (noin 1 ot) sekä kurssiin kuuluvien aineistotehtävien läpikäymisestä (noin 6 ot). Kurssiin sisältyy opetusvideon lisäksi 12 aineistotehtävää. Aineisto Etä -videot ja -tehtävät julkaistaan helmikuun aikana hyvissä ajoin ennen Legiksen muiden kurssien opetuksen alkua. Videot ovat katsottavissa juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Katselukertoja ei ole rajoitettu.

Sisältö

  • Aineisto Etä -videot (studiossa kuvattu, noin 7 ot)
  • 12 Legiksen opettajien tuottamaa aineistotehtävää mallivastauksineen
  • Kurssiin ei sisälly pääsykoekirjojen opetusta

Hinta

  • 175 € itsenäisenä tuotteena
  • 145 € yhdistettynä Legiksen toiseen etä- tai lähikurssiin
  • Sisältyy Primus Inclusive ja Primus Inclusive Etä -kurssien hintaan